Projecte digital
BARCANOVA


Eines digitals per al currículum competencial


En l’àmbit digital, Editorial Barcanova ha dissenyat un projecte global per a tota l’etapa d’Educació Infantil, Primària i Secundària.Com accedim al projecte digital d'Editorial Barcanova?

Els llibres digitals poden ser integrats en les plataformes més utilitzades en els centres educatius de Catalunya. A més, les novetats del projecte BARCANOVA INNOVA estan optimitzades per visualitzar-se per mitjà d’un visor propi. Aquest visor funciona en els principals navegadors i dispositius: iPad, Android, i Windows RT.Entorn virtual d'aprenentatge

Espai digital Greta és una plataforma educativa que incorpora diferents funcionalitats que permeten integrar, en un únic punt d’accés, els llibres de text i els diversos materials digitals que utilitzen docents i estudiants.

Els docents poden crear els seus propis recursos, fer el seguiment complet de l’alumne i gestionar les tasques d’administració acadèmica.

Espai digital Greta també incorpora Moodle com a mòdul independent. A més, potencia el treball col·laboratiu en integrar eines com Google Apps o Windows Live.

www.espaciodigitalgreta.esCursos