Projecte digital
BARCANOVA


Eines digitals per al currículum competencial


En l’àmbit digital, Editorial Barcanova ha dissenyat un projecte global per a tota l’etapa d’Educació Infantil, Primària i Secundària, d’acord amb el plantejament dels nous currículums competencials que publicarà el Departament d’Ensenyament.Com accedim al projecte digital d'Editorial Barcanova?

Els llibres digitals poden ser integrats en les plataformes més utilitzades en els centres educatius de Catalunya. A més, estan optimitzats per visualitzar-se per mitjà del visor de Blinklearning (www.blinklearning.com). Aquest visor funciona en els principals navegadors i dispositius: iPad, Android, i Windows RT.

L’app de Blinklearning, per a dispositius mòbils, la podeu descarregar de:

Entorn virtual d'aprenentatge

Espai digital Greta és una plataforma educativa que incorpora diferents funcionalitats que permeten integrar, en un únic punt d’accés, els llibres de text i els diversos materials digitals que utilitzen docents i estudiants.

Els docents poden crear els seus propis recursos, fer el seguiment complet de l’alumne i gestionar les tasques d’administració acadèmica.

Espai digital Greta també incorpora Moodle com a mòdul independent. A més, potencia el treball col·laboratiu en integrar eines com Google Apps o Windows Live.

www.espaciodigitalgreta.esCursos